Vi tror att design berör allt och alla. Inte nog med det – allt är designat. Antingen av naturen själv eller av människan. Design finns med oss livet genom. Det kan vara den där lilla smörkniven du gjorde i slöjden, erectile  dukningen av bröllopsmiddagen eller när du valde färg till den senaste ommålningen av sommarstugan.

Design handlar inte bara om fysiska ting, sådant du kan se och ta på, utan också om tankearbete, möten mellan människor, om att hitta lösningar på problem, förenkla och tydliggöra funktioner. Vi i Designkonsulatet utgår från den enskilda kundens verklighet, och kan vara med helt från idéstadiet till färdig produkt. Vårt mål är att kombinera rätt utseende med användarvänlighet, miljövänlighet och god marknadsföring. Vi tar ditt projekt ett steg längre.

Vi kan leverera ett helt paket med grafisk design, identitet, magasindesign, industridesign, produktdesign, tjänstedesign, digitala nyhetsbrev, webbsidor… eller bara en av delarna. Vårt kunnande och vår unika bredd gör oss till ditt självklara val av designbyrå – när sagt vilket projekt du än har.