BTV texter

 

logo_btv

 

 

 

 

Hem

BTV lyfte oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Referenser
under utveckling

Utbildning
under utveckling

Rekommendationer
under utveckling

Inspiration
under utveckling

Nöjda kunder
Under utveckling

Förändring
Under utveckling

Coachning
Under utveckling

 

 

Mikael Espenkrona

Mikael Espenkrona
Mikael Espenkrona är föreläsare, utbildare, inspiratör och en av en handfull certifierade affärsnätverkare i Skandinavien.

Som en av Europas endast fem ackrediterade utbildare i Advanced Networking Programme för The Referral Institute, är han flitigt anlitad både nationellt och internationellt såväl som föreläsare som konsult.

Mikael är en återfallsentreprenör som har sina rötter i resebranschen och hittills har startat och drivit 8 företag i 7 olika branscher. Efter att ha utbildat några av Sveriges största företag blev han Försäljningschef för Telekomkedjan Dialect med 700 anställda och en omsättning på 1 miljard.

Efter två år där handplockades han till posten som Operativ Chef för R-Företagen som, genom att aktivt verka för ett etiskt affärsmannaskap, är ett av Sveriges viktigaste Affärsnätverk med 650 anslutna företag och organisationer.

Parallellt med det uppdraget har han som tf VD på 18 veckor vänt ett konkurshot till en miljonvinst åt ett företag med 20 anställda.

Mikael bor i Ronneby, är gift med Magdalena och har två döttrar Maja och Siri.

 

Mats Jonasson

Mats Jonasson
Mats Jonasson arbetar som konsult inom företagsrekonstruktion.

Sedan årsskiftet 2008/2009 arbetade Mats med implementering av EMM-bolagets verktyg för teletrafikoptimering på Dialect AB. Han har även ansvarat för Mobyson/Freetels etablering i västra Sverige.

Mats grundade 1987, tillsammans med två kompanjoner, Kvatronic AB. Bolagets affärsidé var att verka som grossist till den Svenska radiofackhandeln. Bolaget hade 26 anställda och en omsättning på 80 miljoner när det såldes 1997.

En del av arbetsuppgifterna var att ansvara för ekonomin, marknadschef och VD. Tillsammans med de nya ägarna omstrukturerade Mats bolaget till ett importföretag där han ansvarade för leverantörskontakterna med Hongkong, Kina och Taiwan som huvudmarknader.
Kontakter skapades även bland kunder och tillverkare i Europa.

Mats bor i centrala Göteborg är gift med Annette och har har tre vuxna barn.

 

När företaget har tappat energin och behöver ta nästa steg behövs Btv.
Vi hjälper såväl företaget som medarbetarna att utvecklas och se framåt mot nya lönsamma utmaningar.

Btv... Bättre tider väntar!

 

Lite om de tekniska detaljerna...

1. YTA: scen (att föredra) + ståbord till dator
2. DATOR: egen (ström på scenen behövs)
3. BILD: bildskärm + PC-projektor (VGA-kabel på scen)
4. LJUD: trådlös headmike/mygga + högtalare + datorljud
5. LJUS: enkel scenbelysning (från sidorna - ej rakt på duk)

Klicka här och skriv ut checklista!

 

Kontakta Btv.

Btv. Nordic AB
Kristinelundsgatan 5
411 37 Göteborg
031- 789 41 00

 

 

Våra konsulter

Våra konsulter Mikael Espenkrona Telefon: 031-789 41 02 E-post: mikael.espenkrona@btv.se     Mats Jonasson Telefon: 031-789 41 01  E-post: mats.jonasson@btv.se   Filippa Daal Telefon: 031- 789 41 03 E-post: filippa.daal@btv.se

 

 

Historik

Btv Nordic AB grundades 1983, då under namnet Btv beteendeträning AB.
Redan då som ett konsultföretag som bland annat genomförde säljträningar.
De första uppdragen var utbildningar med framför allt SKF som kund. Säljarna fick utbildning och träning i allt från företagsekonomi till produktutveckling. Syftet var att förstå helheten, hur allt hänger ihop.

Btv var ett mycket innovativt företag som gärna införde nya grepp såsom videofilmade kundbesök, som senare analyserades ihop med säljaren. Cheferna fick en särskild utbildning så de kunde följa upp utsatta mål.

Btv arbetade med verkliga kunder under utbildningarna och över 40 sambesök genomfördes.
Kurt Lager var en påhittad person som fanns med i flera år i allt utbildningsmaterial. För att öka säljarnas förståelse, hur allt hänger ihop drog man paralleller mellan Kurts utmaningar på jobbet till vardagsproblemen med familjen och frun Ulla-Britt.
Utbildningar pågick i flera år och på flera SKF bolag.

Bland kunder som Btv har arbetat med finns:

Flera skidanläggningar såsom Lindvallen, Tandådalen och Åre
Pioneer
Solanum potatis
NK
Åhlens
Förenade Liv
FIAT
Pelle Pettersson AB
Redgreen

 

 

 

 

Ladda ner foton för web och tryck

Gör så här:
Klicka på den logotyp som stämmer med den storlek du vill ha, ett nytt fönster öppnas med den logotyp du valt. Högerklicka på bilden, välj sedan "Spara bild som.." och spara den på din hårddisk för vidare användning. Kontakta om ni önskar andra format eller storlekar.

PNG - för Web med Johnny, 1MB, 2400 x 875 pixlar
JPG - för Tryck med Johnny, 5MB, 9600 x 3500 pixlar

 

PNG - för Web utan Johnny, 2MB, 3788 x 1475 pixlar
JPG - för Tryck utan Johnny, 3MB, 7576 x 2949 pixlar

 

 

---

 

 

 

Maxa Tankebränslet i en glad Workshop

Efter den inledande föreläsningen om den kreativa processens byggstenar, så kan man med fördel addera på en inspirerande workshop och låta deltagarna praktisera och kanalisera sina nya insikter och kreativa energi.

Deltagarna får praktisera kreativt tänkande och hitta lösningar på olika problem och frågeställningar. Vill man komplettera de generella övningar som finns med något mer branschrelaterat så går det självklart bra. Det är ju bara att vara kreativ!

Tänk om - tänk tvärtom!

 

---

 

 

 

En föreläsning om Kreativitet och Tankebränsle

Varför uppstår nya idéer? Hur leker man med tanken? Behövs verkligen kreativitet?

HappyBrain är en underhållande föreläsning där Johnny Sundin med energi och humor guidar dig genom hjärnvindlingarna till kreativitetens förlovade tankevärld. Smörj tankemaskineriet med nya insikter och lär dig mer om kreativitet som hjärnans egen friskvård.

Johnny Sundin är inspiratören, föreläsaren och komikern som i många år arbetat med möten och kreativa processer inom media, näringsliv och myndigheter. Vad händer när kreativiteten blir en understimulerad råvara? Med stor kunskap om företagens inre världar, så pratar han om den explosiva tankekraft vi alla har inom oss och hur rätt tänk ger gladare hjärnor.

Lek med tanken!

 

 

----

Om Btv.
Btv. arbetar med att rekonstruera företag med bland annat vikande lönsamhet.

I flera av företagen som rekonstruerats har BTV idag ägarintressen och ansvar för företagens ledning.

 

 

Kom i kontakt med oss

Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail.

Frågor eller funderingar?

Slå oss en signal eller ta kontakt via e-post – eller direkt till en enskilt av oss, i översikten ovanför.Telefon: 0733 565 145

E-post: info@designkonsulatet.se

 
Top